Cum cumpar

Cosul de cumparaturi

Navigand prin site, puteti alege produsele care va intereseaza si le puteti adauga in cosul de cumparaturi apasand pe butonul Adauga Ón cos, care se afla Ón dreptul fiecarui produs din site.
Puteti adauga in cos cate produse doriti folosind acelasi procedeu.

Daca doriti mai multe exemplare dintr-un anumit produs, in casuta ce indica cantitatea, modificati cu numarul de exemplare dorit apoi apasati butonul Actualizeaza Cosul. Pentru a scoate un produs din cosul dumneavoastra de cumparaturi, treceti la cantitate valoarea 0 apoi apasati butonul Actualizeaza Cosul.

Daca plecati si reveniti pe site cosul de cumparaturi va avea produsele pe care le-ati ales deja.


Cum Comand?

1. Pentru a comanda produsele trebuie sa aveti un cont. Daca nu aveti un cont puteti totusi adauga produse in cosul de cumparaturi urmand ca in momentul in care doriti sa comandati sa va creati unul.

Puteti sa va creati un cont apasand pe link-ul Creati-va acum un cont din rubrica Contul Tau din meniul de sus a site-ului.

Imediat dupa crearea contului, un mesaj va fi trimis catre adresa dumneavoastra de e-mail pentru verificarea acesteia.

2. Dupa verificare nu mai aveti decat sa specificati adresa unde doriti sa fie livrate produsele adaugate in cos, (alegand una deja definita sau creand una noua ) , sa alegeti metoda de plata si livrare dorita.
Apasati butonul Trimite.

3. Veti primi un e-mail in care vi se confirma receptionarea comenzii dumneavoastra precum si numarul acesteia. Va rugam verificati corectitudinea comenzii efectuate vizualizand acest e-mail.
In cazul in care exista vreo greseala, puteti anula comanda din contul dumneavoastra de pe site sau prin e-mail solicitand modificarile la adresa office@elen-mar.com.

Cum imi modific sau anulez comanda?

-Daca va razganditi inainte sa apasati pe butonul de plasare a comenzii Trimite , puteti elimina din cosul dumneavoastra de cumparaturi produsele pe care nu mai doriti sa le achizitionati sau puteti modifica amanuntele dorite legate de livrare sau de metoda de plata.

-Daca ati plasat deja comanda, puteti efectua eventualele modificari sau anula comanda numai daca produsele nu au fost deja expediate catre dumneavoastra, trimitand un e-mail la adresa office@elen-mar.com

Facturare

In cazul in care comanda este efectuata pe firma, veti fi contactat telefonic de operatorii nostri pentru solicitarea datelor necesare pentru intocmirea facturii.

In cazul in care comanda este efectuata pe persoana fizica dar doriti facturarea pe firma va rugam sa ne trimiteti un e-mail solicitand acest lucru si indicand numarul comenzii precum si datele necesare facturarii.

Pentru orice probleme ne puteti contacta.

Back
IP-ul dumneavoastra este: 54.81.197.24
© 1994 - 2009 Elen & Mar SRL. Toate drepturile rezervate.

Magazin Piese Auto Ieftine Iasi, Service Auto, Produse Originale si Producator,Diagnoza computerizata Bosch Kts,Reparatii si incarcari instalatii aer conditionat, Reparatii mecanice si electrice,
Verificare amortizoare si sisteme de franare, Asigurari RCA si Casco,Audi,Bmw,Dacia,Fiat, Ford,Hyundai,Mercedes-Benz,Opel, Peugeot,Renault,Seat, Skoda,Volkswagen

Sunteti utilizator neinregistrat. Creati-va acum cont!
Produs negasit? Cere acum o oferta de pret.
<empty>