Declaratia de Confidentialitate

La Elen-Mar.com ne luăm în serios responsabilitatea legată de informaţiile dumneavoastră private. Informaţiile pe care le cerem când faceţi o comanda sau o cerere de oferta sunt necesare pentru a vă oferi un serviciu profesional.


Vom divulga informaţiile dumneavoastră legate de autoturism la alte părţi (furnizorii nostri) doar cu scopul de a vă oferi informaţiile sau serviciile pe care le-aţi cerut sau cu consimţământul dumneavoastră explicit. Ne rezervăm dreptul de a divulga informaţiile dumneavoastră private anumitor terţe părţi autorizate incluzând membrii grupului nostru, parteneri de încredere dintre care unii localizaţi în afara Spaţiului Economic European, precum şi consilierilor noştri profesionişti.


Dorim să scoatem în evidenţă încă o dată faptul că la Elen-Mar.com folosim metode stricte de siguranţă în concordanţă cu prevederile legale europene de protejarea informaţiei pentru a preveni abuzarea datelor personale sau accesul neautorizat.

Back
IP-ul dumneavoastra este: 54.81.197.24
© 1994 - 2009 Elen & Mar SRL. Toate drepturile rezervate.

Magazin Piese Auto Ieftine Iasi, Service Auto, Produse Originale si Producator,Diagnoza computerizata Bosch Kts,Reparatii si incarcari instalatii aer conditionat, Reparatii mecanice si electrice,
Verificare amortizoare si sisteme de franare, Asigurari RCA si Casco,Audi,Bmw,Dacia,Fiat, Ford,Hyundai,Mercedes-Benz,Opel, Peugeot,Renault,Seat, Skoda,Volkswagen

Sunteti utilizator neinregistrat. Creati-va acum cont!
Produs negasit? Cere acum o oferta de pret.
<empty>